torsdag 19 juni 2008

Dag 58 Nanna flyttar


Ja då har vi kommit fram till dagen då första lilla valpen skulle flytta. Vemodigt men ändå glad över att hon ska flytta till en så underbar familj.

Vi har alla gått och myst med henne lite extra.Men ändå gick tiden så snabbt idag.Tog lite "sista" bilder också. Tindra kommer nog att sakna henne en hel del för hon är den av valparna Tindra busar allra mest med.Eller så kommer hon att tycka det är jätteskönt. Idag blev hon också badad och fick klorna klippta en sista gång. Hon tyckte det var rätt ok att bli badad/duschad inga större protester men fönen var lite läskig. Så jag tog bara lite grann så att hon inte ska bli rädd i framtiden.

Så kl 18,00 var det äntligen dags. Papprena skrevs och vi fikade lite så var det dags för avsked och i all uppståndelse glömde vi kalla på Mickan så hon fick till sin stora besvikelse inte vinka av henne men hon har under eftermiddagen haft henne mycket och vi ska inte göra för stor affär av del hela. Under tiden vi satt vid bordet la sig lilla Nanna att sova vid Katarinas fötter och när jag ville ha en sista puss av henne ville hon det inte alls. Hon hade sin nya matte och var så nöjd med det. Nu har hon 2,1/2 timmes resa i bilen innan hon kommer hem och får träffa sin nya hundkompis Mimmi.När de åkt blev de så tyst här hemma. Märktes direkt att det blev en mindre både valparna och Tindra gick och tittade sig omkring lite men nu sover de alla.

Nanna och Bastian

1 kommentar:

Katarina sa...

Nu är hon på plats och hon verkar glad och nöjd! Har gett hundarna varsin vatten- och matskål, men de byter vattenskålar och Nanna försöker knycka Mimmis foder...verkar roligare så...
Tack för förtroendet! Kram till er alla!
/Katarina
PS Säg till Mickan att hon är så välkommen hit för att träffa Nanna när hon har vägarna förbi Göteborg. Det är bara att komma!